Selamat Datang ,Follow ! Dan tinggalkan jejak korang untuk saya follow balik

Saturday, 28 July 2012

DONE FOLLOW ALREADY!

Hello . 

Kepada sesiapa yang join segmen Adib tuu , ce angkat tangan , hihihi...

Okey entry ni pendek sahaja , zanah dah follow semua peserta yang sudi follow blog zanah ni , hihi.. 

thanks sesangat... adib , semoga segmen hang banyak sambutan dan meriah , korang belum join segmen adib ? Oh sangat rugi , takpe tarikh tamat 10 August 2012 , jadi ada masa lagi , pi la join ! Tak tahu kat mana ?

TEKAN SINI

dekat situ laa , selamat join segmen adib okay !

Hadiah ada untuk top-referral tu woott ! hihi:)

Bye , salam !

Dah habis baca ? Terima kasih , sudi follow yer . hehe ...

Sunday, 1 July 2012

Sudah follow semua :D


Helo teh o milo:) hehe .
Harini Zanah rajin ooo , Zanah dah follow , semua orang yang sudi follow blog comel orange Zanah ni , thanks kepada semua followers:)

Harini juga , Zanah dapat header dari Iza Zaty , Ya Allah ! Cantik sangat header tuuu , terima kasih Iza zaty:) Syukur dapat header secomel tuu , bukan senang nak dapat header free , kan ?

Semalam Zanah pi jenjalan dekat supermarket , ohyeahh , dua supermarket Zanah pi , tamak tak ? hahaha . Iaitu di Parkson mulamula , pastu singgah ke masjid , sembahyang Zohor , pastu pergi makan dekat Carrefour , Zanah makan apa ? Cuba teka! haha , Yeah! Makan Mc Donald , Yana pula makan tomyam , kegemaran dia , haha , malang tak berbau ! Tak sedap langsung ! hahaha . 

K,lah , dah update entry untuk hari ini , selamat tinggal semua ! haha , bye ! Salam sedunia . Assalamualaikum , wazzupp !:P



Dah habis baca ? Terima kasih , sudi follow yer . hehe ...

Friday, 29 June 2012

segmen : nak header free dari iza zaty ! (part 2)


Hye , Harini Zanah nak join Segmen dari Iza-Zaty , memandangkan Header Zanah ni terlalu lapuk , hehe . Harap-harap dengan join segmen ni , dapat header baru , hehe . Dah laa Iza zaty buat Header semua comel2 . hehe .





*Klik banner kalau nak join*

Siapa laa taknak free kan ? Huhu .

Zanah follower Iza zaty yang ke 928 (Sembilan ratus dua puluh lapan)
haha . Okay sekarang Zanah nak tunjuk details untuk header yang Zanah mahu:) Hehe .

- Ayat untuk letak di header :  Zanah Farzanah
- Jenis Font : Font O
- Code Warna : FF9900
- URL doodle/gambar transparent : http://1.bp.blogspot.com/-Ms9KmQuAOz8/T7NFBXrU_GI/AAAAAAAAIaA/v6ICDAk79kU/s200/Ironman+Vector+Chibi+Oren.png  dan http://2.bp.blogspot.com/-OI268qbm35k/Ttcq3v71nnI/AAAAAAAAD6Q/LuXg40Qe30Q/s200/Freebies+Teddy+Maskot+Doodle+oren.png
- lain lain tambahan : Tulisan "Zanah Farzanah" nak size besar , dan bawah nama "Zanah Farzanah" tu tulis "gitar adalah muzikku" , font Zanah nak Font A | Code Warna --> FF9966. Dan TAK PERLU letak link blog Zanah ehh ? Tengkiu:D





My Note : Zanah Harap Iza-Zaty Faham eh ? TQ IZA-ZATY ! Segmen ni menarik , lain kali buat laa lagi eh ?:) TQ:D








Dah habis baca ? Terima kasih , sudi follow yer . hehe ...

Friday, 30 December 2011

Hari Yang Akan Jadi Bahagia Bila 2012 nanti




Aku gembira bila tahun 2012 nanti...nak tau tak apa dia?kalau tak mau tau GET LOUS,kalau mau COME HERE.sebenarnya aku nak beli handphone ja.nak tau handphoone apa?handphone blueberry.kalau tak syok dengar crita ni,mai la kat blog ni,Blog Budak Ni lah.sure puas hati.haha

Dah habis baca ? Terima kasih , sudi follow yer . hehe ...

Tuesday, 20 December 2011

Terima kasih Yana Edit Blog Aku !


Hye @ Salam !  Harini Zanah dh ubah mcm2 tuto cantik tak ? kalau cantik Alhamdulillah , memang zanah new bloger , so ramai2 lah support zanah ,k ! zanah memang best lah first time dpt blog , hehe. dah lah zanah dah taktau nak ckp apa . Zanah ucapkan makasih kat Yana -si pengedit blog- , tq so much ! Okey lah byebye , dan assalamualaikum...  

NOTE: JOM RAMAI RAMAI TEMPAH DEKAT DIA !!


Dah habis baca ? Terima kasih , sudi follow yer . hehe ...

Monday, 19 December 2011

Hey...

hye korang ! cantik tak blog saya ? guna LYSSA punya tuto . Saya new blogg kat sini , k ! dah lah saya nak pergi dah , byebye , kirim salam assalamualaikum buat semua yg dah baca entry merapu cik zana ni ,k ! lalalala. hehehehe... Hai-hai Bye-bye je lah nohh ~ :pp bwekk ~~~

Dah habis baca ? Terima kasih , sudi follow yer . hehe ...

Tuesday, 13 December 2011

Benda yang kami nak sangat dlm idop...

1.Ni lah yang aku nak sangat2 ni !!!!!        

2.Wahhh ! Aku nak! sapa nak belanja , aku bg alamat umah, mai antar,hahaha...
3.Ni basikal keinginan aku.huhuhuk.. :(

Ni lah barang yg kami nak sangat. Hope dapat apa yang diimpikan <3
Dah habis baca ? Terima kasih , sudi follow yer . hehe ...