Selamat Datang ,Follow ! Dan tinggalkan jejak korang untuk saya follow balik

Sunday, 1 July 2012

Sudah follow semua :D


Helo teh o milo:) hehe .
Harini Zanah rajin ooo , Zanah dah follow , semua orang yang sudi follow blog comel orange Zanah ni , thanks kepada semua followers:)

Harini juga , Zanah dapat header dari Iza Zaty , Ya Allah ! Cantik sangat header tuuu , terima kasih Iza zaty:) Syukur dapat header secomel tuu , bukan senang nak dapat header free , kan ?

Semalam Zanah pi jenjalan dekat supermarket , ohyeahh , dua supermarket Zanah pi , tamak tak ? hahaha . Iaitu di Parkson mulamula , pastu singgah ke masjid , sembahyang Zohor , pastu pergi makan dekat Carrefour , Zanah makan apa ? Cuba teka! haha , Yeah! Makan Mc Donald , Yana pula makan tomyam , kegemaran dia , haha , malang tak berbau ! Tak sedap langsung ! hahaha . 

K,lah , dah update entry untuk hari ini , selamat tinggal semua ! haha , bye ! Salam sedunia . Assalamualaikum , wazzupp !:P



Dah habis baca ? Terima kasih , sudi follow yer . hehe ...

3 comments:

Queen Nouvelle said...

hehe , thanks follow blog Queen . rajin2 laa singgah yer ;D

p/s : siyes , cantik header awak ! :D

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Zanah , amboi dia haii:) Memeyy tak sodap pun , hihi :)

CikMai said...

Sakan hang noh!:)